Soylu ilkokulu
Soylu mah. Savur/MARDİN

VİZYON

Anaokulu yaşlarından başlayarak, ilköğretimin bütün kademelerinde sağladığımız eğitimle, güçlü kimliğe sahip, başarıyı hedefleyen, yenilikçi, yaratıcı, lider olabilen, toplum tarafından takdir edilen, Türk kimliğine sahip olduğu kadar dünya vatandaşı niteliklerine sahip olan Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, ahlaklı gençler yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Soylu İlkokulu olarak üstlendiğimiz eğitim öğretim görevini yerine getirirken, öğrencilerimizin mutluluğunu ve ruhsal gelişimlerini ön planda tutmak, öğrencilerimiz aile, toplum ve vatandaşlarına bağlı, çok çalışmaya hazır, ahlaklı, özgüven ve sorumluluk sahibi insanlar olarak yetişebilmeleri için sıcak bir ortam sağlamak, eğitime, öğretime göre öncelik vermek,

BAŞARILAR

2017/2018 eğitim öğretim yılında okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Abdulmuttalip SOLMAZ ilçemizde yapılan İstiklal Marşı´nı güzel okuma yarışmasında 1. İlimizde yapılan yarışmada ise 4.olmuştur.

NORMAL ÖĞRETİM

Soylu Köyü Savur ilçesine 20 km, Mardin´e 67 km uzaklıktadır.

Soylu Köyü Savur ilçesine 20 km,Bismil ilçesine 40 km uzaklıktadır.